Atatürk ve Biz

Anaokulu Öğrencilerimizin Atatürk Sevgisi

Atatürk Kimdir ? Ülkemiz İçin Neler Yapmıştır?

Alpcan Yeşil : Atatürk büyük bir askerdir, bizi düşmanlardan korumuştur.

Arda  Giray Yavuzcan : Atatürk düşmanlar ile savaşmıştır.

İpek Nil Yalçın :Atatürk bayrağımızı ve bizi düşmanlardan korumuştur.

Toprak Ege Erdoğan : Atatürk cumhuriyeti kurmuştur.

Rüzgar Morva : Atatürk ülkemiz için bir çok şey yapmıştır, çok büyük bir kahramandır..

Dilşat Tipi : Atatürk bizi çok sever ve bizi düşmanlardan kurtarmıştır.

İpek Demiröz : Atatürk bizleri çok sever.

Efe Oruç : Mustafa Kemal Atatürk bize bayramlar hediye etmiştir.

Mümtaz Atacan Erbil : Atatürk ülkemizi kurtarmış ve yenilikler çıkarmıştır.

Yaman Çınar Öztürk : Atatürk büyüklere ve küçüklere bayramlar hediye etmiştir ve bazı yenilikler getirmiştir.

T.Kaan Kazak : Atatürk ülkemizi düşmanlardan kurtaran insandır. Bize sayıları yazmayı öğretti. Bu güzel ülkeyi bize emanet etti.

Duru Nehir Tuna : Atatürk Çanakkale’yi kötülerin elinden kurtaran kişidir. Atatürk kadınlara çalışma hakkı verdi. Okuldaki çocuklara öğretmenlerinin okuma ve yazmayı öğretmesini istedi.

Işık Su Yıldız : Atatürk bizi düşmanlardan kurtaran kişidir. Bize güzel okullar verdi.

E.Hazan Çelebi : Atatürk ülkemizden düşmanları atan kişidir.Bize yeni kıyafet  çeşitleri vermiştir.Bütün çocukların okula gitmesini istedi.

Ela Takımoğlu : Atatürk bizi düşmanlardan koruyan insandır. Güzel kıyafetleri giymemizi istemiştir. Bu ülkeyi bize armağan etti.