Okul Müdürümüzden

Değerli Veliler, sevgili öğrenciler;

17 Eylül 2018 sabahı bu ülkenin her yerinde eğitimciler, öğrenciler ve veliler yeni eğitim yılına uyanacaklar.  Ve bu sabah dersliklere giren öğrencilerden biri, bir kısmı, bazıları, dileriz ki çoğunluğu; on yıl, yirmi yıl sonra bir hastalığın gidişini, bir buluşun seyrini, belki ülkenin refahını değiştirecek. Belki yepyeni bir icadı, belki yepyeni bir sistemi filizlendirecek. Belki duyulmamış bir kuram, belki çözülmemiş bir problem ya da kurulmamış bir formül… Dünya nasıl  “F= m X a” ‘dan sonra aynı olmadıysa, “E=mc²”den sonra aynı olmadıysa, Pisagor, Kopernik ve Galile’den sonra  aynı olmadıysa, gelecek de bugünle aynı olmayacaktır. Şekillenecek bu yeni gelecek, 17 Eylül sabahı okula koşan adımlar sayesinde olacaktır. Körpe ve genç beyinler, onların rehberleri eğitimciler ve onlara eşlik eden ebeveynler...

Kıymetli öğretmenler büyük hedefler koyun.  Heyecanınız ve azminiz daim, vizyonunuz geniş,

soluğunuz güçlü olsun.

Sevgili öğrenciler büyük hayaller kurun. Hayalleriniz size sunulanların ötesinde olsun.

Değerli veliler çocuklarımızın, öğretmenlerimizin yanında olun.

Hayallerin projelere, coşkunun başarıya dönüştüğü bir eğitim yılı dilerim.

Nilgün BİNIŞIK
Okul Müdürü