Okulumuza Kayıt

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve okul düzenini koruyabilmek adına Anaokulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu gezmek isteyen aday velilerimizin randevu alarak gelmelerini önemle rica ederiz.

3 yaş sınıflarına 2015 doğumlu

4 yaş sınıflarına 2014 doğumlu

5 yaş hazırlık sınıflarına 2013 doğumlu öğrenciler rehberlik birimi tarafından yapılacak mülakat ile alınacaktır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri Hakkında;

• Fenerbahçe Spor Kulübü Çalışanları’na %30 indirim uygulanır.
  • Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre ve Divan üyelerine % 10 indirim uygulanır.
  • Kardeşlerin her biri için eğitim ücretlerinden % 10 indirim uygulanır.
  • Peşin ödeme indirimi %5’tir.
  • Taksitlendirme süresi en geç Mayıs 2019’de biter. Ödemeler Haziran’da kayıt olanlar için 1 peşin 11 taksit, Temmuz’da kayıt olanlar için 1 peşin 10 taksit, Ağustos’ta kayıt olanlar için 1 peşin 9 taksit, Eylül’de kayıt olanlar için 1 peşin 8 taksit olmak üzere tüm ödemeler Mayıs 2019’te bitecek şekilde düzenlenir.

Anaokulumuzda öğrenim ücretlerimize yabancı dil kitapları,kırtasiye ,yemek (sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi) ve KDV dâhildir.