2014 TUBİTAK Ortaöğretim Kurumları Proje Yarışması Dereceleri

2014-03-27 13:17:56

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBITAK)  45.Ortaöğitim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Fenerbahçe Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin Matematik ve Kimya dallarında hazırladıkları proje, İstanbul Asya Bölgesi (İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova) sergisine katılmaya hak kazandı.

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve beşeri bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, araştırma ve geliştirme odaklı bilgi ve becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen 45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 17.486 öğrencinin hazırladığı toplam 10.418 proje başvurusu yapıldı. Değerlendirmeler sonucu Fenerbahçe Koleji Anadolu Lisesi, Matematik ve Kimya dallarında Bölge sergisine katılma hakkı kazandı.