2013-2014 Eğitim- Öğretim Yılı kıyafet uygulaması

2013-09-03
Sayın Velimiz,

2013-2014 Eğitim- Öğretim Yılı kıyafet uygulamamıza göre;

Kız öğrencilerimiz için, koyu lacivert (tek veya çift pileli) etek veya pantolon, erkek öğrencilerimiz için, koyu lacivert pantolon alımını dışarıdan okul kıyafeti satan herhangi bir mağazadan temin edebilirsiniz.Kısa ve uzun kollu polo yaka t-shirt ve sweatshirt satışı SADECE okulumuzdan yapılacaktır.

7 Eylül Cumartesi'den itibaren İlkokul 1-4, 13 Eylül Cumartesi'den itibaren Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz için Kısa ve uzun kollu polo yaka t-shirt ve sweatshirt satışı okulumuzda başlayacaktır.

Kısa ve uzun kollu polo yaka t-shirt ve sweatshirt  okul kıyafetlerinin temini, Fenerium'dan karşılanmayacak olup, sadece okulumuzdan yapılacaktır.

Okul ayakkabıları koyu renk olacaktır. Beden eğitimi dersi için kullanılacak spor ayakkabılarında ise, beyaz, lacivert ve siyah renkleri dışına çıkılmayacaktır. Yine derste kullanılacak eşofmanları, lacivert tonlarında, düz ve sade olacaktır. Renkli eşofman kullanımı olmayacaktır.

Kitap ve kırtasiye satışlarımız ise, 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren okulumuzda başlayacaktır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve başarılı bir eğitim - öğretim yılı dileriz.