2018-2019 Yılı kitap-kırtasiye online satış

2018-09-08

2018-2019 öğretim yılında, öğrencilerimizin yıl içinde derslerde kullanacakları kitap ve kırtasiye malzemelerinin temini ile ilgili sizlere en uygun koşullarda hizmet sağlamak kaliteli, hızlı ve kolay erişim imkânı ile alternatif bir kolaylık sunmak arzusundayız.

Yeni öğretim yılımızda kitap ve kırtasiye satışlarımızda, satış modelini de yenileyerek, okulumuzda stantlarda hizmet vermenin yanı sıra sizlere daha avantajlı ve kolaylık sağlayacak online satış uygulamasına geçilmiştir.

Sizlere özel indirimli fiyatların sağlandığı satışlarda online satışlarımızın ve okulumuzda açılacak stantların başlangıç tarihi 10 Eylül 2018 olarak belirlenmiştir.

Yeni öğretim yılında kitap ve kırtasiye alımlarınızda ARDA ÇOCUK YAYIN DAĞITIM SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. firması üzerinden alışveriş edebileceğinizi belirtiriz. Okulumuz aadına açılan özel sayfaya erişiminizi aşağıdaki linklerden yapabilirsiniz.

Online kırtasiye satışı için  www.bebekcocukdunyasi.com - Okul kodu: fbk123

Online kitap satışı için  www.bebekcocukdunyasi.com

www.bebekcocukdunyasi.com adresindeki Fenerbahçe Koleji kategorisi altında üyelik oluşturmadan alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Öğrencinizin okul-sınıf bilgilerini girerek, ihtiyaç duyulan tüm ürünleri görmeniz ve istediğiniz takdirde  seçerek sipariş vermeniz  mümkündür.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,