4.Geleneksel Yaratıcı Hikaye Yazma Yarışması başvuruları başladı.

2019-01-21

Öğrencilerin İngilizce dilinde yaratıcı hikaye yazma becerilerini geliştirmek amacıyla okulumuz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “ İstanbul Liselerarası 4.Geleneksel Yaratıcı Hikaye Yazma Yarışması ” 12 Nisan 2019 Cuma günü kampüsümüzde gerçekleşecek.

Kampüsümüzde bu yıl 4.sü düzenlenen ve 9.-10.sınıflar düzeyindeki öğrencilerin katılım sağlayacağı yarışmada, öğrenciler kendilerine verilen konu hakkında hikayelerini 90 dk süre içinde yazacaklar ve yarışma jürisi, hikayeleri konu başlığı, yaratıcılık, içerik, karakter tanımlamaları, konu örüntüsü, dil kullanımı gibi kriterlerde değerlendirecek. Her okulun 2 öğrenciyle takım olarak başvuru yapabileceği yarışma için başvuruların katılım formu ve öğrenci belgeleri ile banuince@fenerbahce.k12.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 8 Şubat 2019
I.Aşama Sonuçların Açıklanması:12 Mart 2019