Fenerbahçe Koleji kadrosu büyüyor !

2014-03-27

Kurulduğu günden bu yana oluşturduğu okul modeliyle anaokulundan üniversiteye kadar ulusal  ve uluslar arası eğitim kurumları arasında seçkin bir konuma sahip olan Fenerbahçe Koleji’nin güçlü eğitim kadrosuna katılmak isteyen eğitimciler arıyoruz.

2014-2015 ders yılında Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Anadolu Lisesi’nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki branşlarda öğretmen ve okul yöneticileri alınacaktır.

• Okul Yöneticileri
  • Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler
  • Okul Öncesi Öğretmenleri
  • Sınıf Öğretmenleri
  • Branş Öğretmenleri
  • İngilizce ve Almanca Öğretmenleri
  • Native English Teachers

Aranan Nitelikler :

Pedagojik formasyon ve alanında lisans eğitimini tamamlamış,

Anadolu Lisesi Matematik-Fizik-Kimya-Biyoloji branşları için İngilizce yeterlilik sertifikasına sahip,

Bilişim ve eğitim teknolojilerine hakim,

Yeniliklere ve öğrenmeye açık, iletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,

Alanında en az 3 yıl özel okul deneyimine sahip olmak.

Adayların özgeçmişlerini başvurdukları pozisyonları da belirterek  insankaynaklari@fenerbahce.k12.tr mail adresine göndermelerini rica ederiz.