Fenerbahçe Koleji 1.Resim Yarışması Hakkında

2014-04-21

İlkokul öğrencilerinin hayal güçlerinin geliştirilmesine,kendilerini ifade edebilmelerine,sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, iş yapma ve paylaşma becerisini geliştirmek, resmin  öneminin eğitimci ve öğrencilere hissettirmek ve kurumlar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla 26 Nisan 2014 Cumartesi günü okulumuzda 1-2-3-4.sınıf öğrencileri arası Resim Yarışması düzenleniyor.

Yarışma saat 09.15'ten itibaren okulumuz bahçesinde bulunan "Kayıt Masalarına" kayıt yaptırılarak ve katılımcı kimlik kartının alınması, sınıflara geçilmesiyle saat 10.00'da başlayacaktır,saat 13.00'da Ödül Töreni başlayacaktır.

KONU

: Yarışma günü ilan edilecektir

KAĞIT BOYUTU

: 35 x 50 cm

TEKNİK

: Pastel  Boya

DEĞERLENDİRME ve ÖDÜLLENDİRME :

Uzman jüri tarafından yapılacak değerlendirmede 30 eser finale kalacaktır.Yarışmada finale kalamayan eserler yarışma sonrası hafta içinde  velileri tarafından okulumuz danışmasından alınabilir.

Yarışma sonucunda yapılacak değerlendirmede

ÖĞRENCİYE

ÖĞRETMENİNE

OKULUNA

1.lik Ödülü

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Lazer Yazıcı

2.lik Ödülü

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

3.lük Ödülü

DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

Jüri Özel  Ödülü
( 4.-17. olan eserler)

BOYAMA SETİ

Katılan Tüm Öğrencilere

KATILIM BELGESİ

ÖDÜL TÖRENİ :

Ödül töreni aynı gün (26 Nisan  2014 Cumartesi günü ) saat 13.00' da Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları’nda yapılacaktır. Ödül alanlar ve fotoğraf albümü hafta içinde    internette www.fenerbahce.k12.tr  adresinde yayınlanacaktır.

İLETİŞİM:

Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Zahide AKBULUT