3.Fen Bilimleri Proje Yarışması başvuruları başladı.

2019-03-13

Fenerbahçe Koleji tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ulusal ve Uluslararası Fen Bilimleri Proje Yarışması, Prof. Dr. Gazi Yaşargil’in de katılımıyla 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü Fenerbahçe Koleji Kampüsünde gerçekleşiyor.

”Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir, fendir.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünden yola çıkarak öğrencilerin bilim için yaptıkları çalışmalarını daha da ileriye taşımalarına destek olmayı amaçlayarak düzenlenen fen bilimleri yarışmasında öğrenciler ortaokul düzeyinde fen bilgisi; lise düzeyinde ise fizik, kimya ve biyoloji branşlarında projeleri sergileyeceklerdir. İlgili branşlarda yapılan başvurular arasından ön elemeyi geçen 40 proje, 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü projelerini sergileyecek ve her branştan projeler birincilik, ikincilik, üçüncülük ve teşvik ödülleri ile ödüllendirilecektir.

Yarışma tarihi : 4 Mayıs 2019
Son başvuru tarihi: 12 Nisan 2019