Dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay, öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

2018-10-16

“Harika çocuk" olarak başladığı müzik yaşamını dünyanın önemli orkestraları ve şefleriyle çalışmalar yaparak sürdüren, uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı kabul edilen Piyanist Gülsin ONAY, okulumuz Nihan Uçak Etkinlik ve Konferans Salonu'nda öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Söyleşi olarak başlayan etkinlikte öğrencilerimiz Gülsin ONAY'ın kariyeri hakkında bilgi aldılar ve ardından kendisinden Beethoven , Mozart, Chopin ve Saygun’un eserlerini dinlediler. Salonda bulunanların büyülendiği dinletide minik bir öğrencimiz de Gülsin ONAY ile piyano çalma fırsatı buldu.

Etkinlik sonunda değerli katılımlarından dolayı Gülsin ONAY'a , Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı ERCAN ve Genel Müdürümüz Adnan ERSAN tarafından teşekkür plaketi verildi.