FBK 3. Liselerarası Yaratıcı Hikaye Yazma Yarışması sonuçlandı.

2018-04-06

Öğrencilerin İngilizce dilinde yaratıcı hikaye yazma becerilerini geliştirmek amacıyla Fenerbahçe Koleji tarafından her yıl düzenlenen İstanbul Liselerarası Yaratıcı Hikaye Yazma Yarışması sonuçlandı.

Fenerbahçe Koleji Kampüsünde bu yıl 3.sü düzenlenen ve 10.sınıflar düzeyindeki öğrencilerin katılım sağladığı yarışmada, öğrenciler kendilerine verilen konu hakkında hikayelerini 90 dk süre içinde yazdılar.
Mr. John BARTH, Mr. Steve O'FARRELL ve Ms. Julie RICHARD'ın jüriliğini yaptığı yarışmada jüri hikayeleri konu başlığı, yaratıcılık, içerik, karakter tanımlamaları, konu örüntüsü, dil kullanımı gibi kriterlerde değerlendirdi. Değerlendirme sonucunda TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi 1., Zeytinburnu Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi 2. ve MEF Lisesi 3. oldu. Yarışmada 1.olan okula ödülü Anadolu Lisesi Müdürümüz Murat Atlı tarafından verilirken dereceye giren okullara hediye ve plaketleri , müdür yardımcılarımız ve bölüm başkanlarımız tarafından verildi.

Diğer kriterlerde ödül alan okullar:

Best title reward - ALEV Okulları
Best language use reward- Irmak Okulları
Best introduction reward- İTÜ Okulları
Best setting reward- Marmara Koleji
Best character reward - Balkanlar Koleji
Best conclusion reward- Darüşşafaka Lisesi
Best expression of ideas reward - Anabilim Koleji
Most unique perspective reward- İSTEK Okulları

Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi, FMV Erenköy Işık Lisesi, Üsküdar Çağrı Bey Anadolu Lisesi, Şile Oya-Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler Lisesi, Gürlek Nakipoğlu Anadolu Lisesi, Pendik İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Atacan Anadolu Yüksek Okulu Okul, Özel ESEYAN Ermeni Lisesi, ECA Elginkan Anadolu Lisesi,Özel AHMET ŞİMŞEK Lisesi, OKAN Koleji, Özel BİLFEN Üsküdar Fen Lisesi,Özel AREL Lisesi, TEB Ataşehir Anadolu Lisesi, Özel KIRAÇ Anadolu Lisesi'ne katılımlarından dolayı katılım sertifikası verildi.