FBK V.Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği Şair Yazar Sunay Akın'ın konuk konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşti.

2018-04-03

Okulumuzda bu yıl 5.si düzenlenen Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği Şair Yazar Sunay Akın'ın konuk konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşti.

7. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin katımıyla Okulumuz Nihan Uçak Konferans ve Etkinlik Salonu'nda Sunay Akın'ın söyleşisi ile başlayan etkinlikte öğrencilerimiz daha sonra  seanslar halinde düzenlenen meslek tanıtım sunumlarına katıldı.
Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Gastronomi, Gıda Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Pilotaj, Hukuk, Mimarlık, Siyaset Bilimi-Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İşletme-İktisat, Mütercim Tercümanlık, Radyo-Sinema-Tv ve Reklamcılık gibi meslek gruplarında alanında uzmanlar tarafından yapılan eğitimlere katılan öğrencilerimiz meslekleri tanıma fırsatı buldular.