Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nün ilk misafirleri anaokulu öğrencilerimiz oldu.

2017-12-07

Anaokulu 5 yaş sınıfı öğrencilerimiz Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nün basın lansmanına katıldı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Fenerium mağazasının alt katında bulunan Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nde gerçekleştirilen basın lansmanına Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç FB SK sporcuları Josef de Souza, Luis Neto, Melih Mahmutoğlu, Ali Muhammed, Ana Dabovic ve Kelsey Plum katılırken Fenerbahçe Düşyeri'nin ilk misafirleri öğrencilerimiz oldu.

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Etkinlik alanındaki etkinliklere katılan öğrencilerimiz "Hazine Avcıları" adlı çocuk oyununu izledilerve ardından Fenerbahçe Müzesi'ni gezdiler.