Öğrencilerimiz 25 Kasım 2017 Cumartesi günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen 16. YGA Zirvesi’ne katıldı.

2017-11-25

Young Guru Academy (YGA) tarafından bu sene 16.sı düzenlenen YGA Zirvesi'ne 170 üniversite ve 876 liseden başvuru yapıldı ve bu başvurular arasından 3000 lise ve üniversite öğrencisi seçilerek zirvede yer aldı.
Zorlu PSM’de gerçekleşen zirvede, iş dünyası ve akademinin duayen isimleri ve bu isimlerin metorluk yaptığı YGA mezunları, ilham veren birlikte başarma hikayelerini paylaştı. Zirveye katılan gençler bugüne kadar inovasyon ve alanında dünya çapında 10 dan fazla ödül alan YGA’nın hayata geçirdiği teknolojileri deneme ve Hayal Ortakları ile birebir sohbet etme fırsatı buldu.
Tüm gün süren zirvede, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Harvard-MIT Profesörü Mehmet Toner, Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, TAV CEO’su Sani Şener, NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, FIBA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Vestas CEO’su Olcayto Yiğit, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bozer, AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Söylemez, CNNTürk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, YGA Başkanı Asude Altıntaş Güray ve YGA Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yaman gençlere ilham verdi.