Öğrencilerimizin Anıtkabir Ziyareti

2017-11-13

Okulumuz öğrencileri Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Başkentimiz Ankara'ya gezi düzenleyerek Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

Ortaokul ve Anadolu Lisesi düzeylerinde 80 kişilik bir grupla Ankara'ya düzenlenen gezi, Anıtkabir'i ziyaret ile başladı.

Anıtkabir'de düzenlenen resmi törenin ardından Lise Rehber Öğretmenimiz Özlem Saraç Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı ve şunları yazdı: " Ulu Önderimiz, Fenerbahçe Koleji öğrenci ve öğretmenleri ile bugün huzurundayız. Bu ülke bizlere emanet. Emanetine iyi bakacağız. İlke ve inkılaplarını koruyup sahip çıkacağız. Cumhuriyet ve ilkelerin doğrultusunda gençler yetiştireceğiz. Seni her zaman kalbimizde sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıyor ve hep anacağız."

Kurtuluş Savaşı Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1.ve 2. Meclis Binalarının ardından gezimiz MTA Tabiat Tarihi Müzesi'nin gezilmesiyle son buldu.