11.Dönem Mezuniyet Töreminiz coşkuyla kutlandı.

2014-06-07

Fenerbahçe Koleji 2013-2014 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

11. Dönem Mezuniyet Töreni’ne; Fenerbahçe SK Asbaşkanı ve Fenerbahçe Koleji Kurucu Temsilcisi Turhan ŞAHİN, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan ERSAN, Fenerbahçe SK Tarih Müze ve Arşiv Kurulu Üyesi Gönül ÇAYLI, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan törende mezun olan öğrenciler anı diplomalarını,mezuniyet plaketi ve Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali KOÇ tarafından gönderilen hediyeleri aldılar.

12. Sınıflarda dereceye giren öğrencilerimize başarı ödülleri verilirken 2013-2014 Yılı Okul Birincisi Zeynep DOYGUN, Okul İkincisi Ekin ERSOY, Okul Üçüncüsü ise Aslı ALTAY oldu.

Öte yandan MEB Okul Sporları Federasyonu 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Fenerbahçe Koleji Yıldız Kız Basketbol Takımımız sahneye çıkarak alkışları topladı.

Okul birincilerinin kütüğe isimlerini çakmasının ardından öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.