2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk dönemini tamamladık.

2014-01-24

Fenerbahçe Koleji 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönemi karnelerini yapılan törenle aldı.

Başkanımız Aziz YILDIRIM, Fenerbahçe SK CEO’su Hasan Hakkı YILMAZ, Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe SK eski Asbaşkanlarından Ali KOÇ, Fenerbahçe Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Turhan ŞAHİN,Fenerbahçe SK Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Vefa KÜÇÜK, Fenerbahçe SK Mali İşler Koordinatörü Tamer YELKOVAN, Kulüp yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de törene katıldı.

Törende Fenerbahçe Eğitim Kurumları adına konuşma yapan Genel Müdürümüz Adnan ERSAN, konuşmasında Fenerbahçe Koleji öğrencilerinin Atatürk İlke ve İnkılaplarına uygun şekilde yetiştirildiğini, eğitim kurumlarımızdaki öğrencilerimizin sosyal hayatta da Atamızın izinden gittiğini,aynı zamanda: gerek ülkemiz gerekse Fenerbahçe camiasına yaraşır bireyler yetiştirmenin esas olduğunu vurguladı.
Başkanımızın Fenerbahçe Eğitim Kurumlarına vizyonu ile yaptığı katkılara da değinen Genel Müdürümüz, öğrencilere iyi tatiller dileyerek konuşmasını tamamladı.
Törende daha sonra söz alan Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanımız Ali KOÇ, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Fenerbahçe Eğitim Kurumları’nda Adnan ERSAN’nın liderliğinde farklı bir okul ortamı görüyoruz. Bunların da akademik başarıya yansıdığını gördükçe mutlu oluyoruz. Başkanımızın eğitim konusunda çizdiği vizyonu daha da ilerletip ülkemize yeterli evlatlar yetiştirmeyi umuyorum. Sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz hem ülkemizin hem de camiamızın üstündeki kara bulutlar geçer. Ersun Hoca sene başında burada "İyi insan olmak ve adam olmak" ile ilgili  bir konuşma yaptı. Umarım sizler de yaşınız ilerledikçe bunun ne olduğunu anlarsınız. Ersun Hoca iyi, onurlu, adil insan olmanın ne kadar önemli olduğunu anlatmıştı. Çok iyi bir talebe, sporcu olabilirsiniz ama iyi olmazsanız bunun kıymeti yoktur. Yaşantınızın her bölümünde bunu yaşamanız gerekir. Buna tecrübeyle devam edersiniz. Aklınızda bir şey kalacaksa, başkalarının size yapmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmadığınız sürece gerek kendiniz için gerekse ülkeniz için iyilik etmiş olursunuz. Hepinize güzel bir tatil dönemi diliyorum. İyi insan olmak her şeyden daha önemlidir. Başkanım size de teşekkür etmek istiyorum. Beni ve Turan bey'i  buraya atadığınızda bizi neyin beklediğini bilmiyorduk. Sizin eğitim konusunda çizdiğiniz vizyon da devam ediyor. Bunu sadece kolej için değil bizler de inşallah sizin kadar ayakta tutabiliriz. Sizin liderliğinizde geldiğimiz nokta sadece futbolu değil sporu ilerletmiştir. Burada da akademik konularda da ilerleme kaydetmemizi sağlamıştır.”
Tören, öğrencilerimizin okudukları şiir, yıl içinde yapılan etkinlikler ve karne töreninin yapılması ile sona erdi.
Fenerbahçe Eğitim Kurumları 1. Sınıf öğrencilerine karnelerini Başkanımız Aziz YILDIRIM, CEO’muz Hasan Hakkı YILMAZ, Fenerbahçe Eğitim Kurumları Başkanı Ali KOÇ, Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyemiz Vefa KÜÇÜK ve Fenerbahçe Koleji Kurucu Temsilcisi TURHAN ŞAHİN verdi.