23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni okulumuzda coşkuyla kutlandı.

2015-04-23
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 95. Kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.
Konferans Salonumuzda gerçekleştirilen törene Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanlarından Turhan Şahin, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören açılış konuşmasının ardından öğrencilerin şiir, dans ve jimnastik gösterileriyle devam etti.Tören 23 Nisan metelafon ve melodika grubunun müzik ve koro dinletileriyle sona erdi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Turhan Şahin ile Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan Cumhuriyetimizin en anlamlı günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını söyledi.