5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz ile Goethe Enstitüsü tarafından düzenlenen Autobahn etkinliği gerçekleştirildi.

2018-06-01

Almanca konuşulan ülkeler, kültürleri ve ürünleri hakkında pek çok bilgi ve izlenim kazanmayı sağlayan ve çeşitli istasyonlardan oluşan interaktif bir oyun olan Autobahn, öğrencilerimiz için mükemmel bir motivasyon oyunu oldu.

Spor salonumuzda düzenlenen etkinlikte öğrencilerimizin bilmeceler çözdüğü, çeşitli görevleri yerine getirdiği ya da kendi başlarına bilgi edindiği 15 adet ilginç istasyon kurulmuş ve öğrencilerimiz gruplar halinde görevlerini tamamladı. Çeşitli konulara yer verilen oyunda, özellikle de Almancanın gelecekte ve iş dünyasındaki önemi vurgulandı.

1., 2. ve 3. olan gruplar, hediyelerini Goethe Enstitüsü yetkilileri tarafından aldı ve etkinliğe katılan her öğrenciye de anı olacak ufak hediyeler verildi.