Atamızı aramızdan ayrılışının 76.yıl dönümünde saygıyla andık.

2014-11-10

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 76. yıldönümündeokulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Anma törenimize Fenerbahçe SK Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa KÜÇÜK, Fenerbahçe SK Asbaşkanı ve Fenerbahçe Koleji Kurucu Temsilcisi Turhan ŞAHİN,Fenerbahçe SK Asbaşkanı Ünal Uzun, Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret ÇETİNKAYA, Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan YALDIZ, Fenerbahçe Koleji Müdürü Adnan ERSAN,Fenerbahçe SK Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fenerbahçe SK Asbaşkanı ve Fenerbahçe Koleji Kurucu Temsilcisi Turhan ŞAHİN, Atatürk ve Fenerbahçe konulu bir konuşma yaparken öğencilerimiz drama,koro ve dans gösterileri gerçekleştirdiler.