Cumhuriyetimizin 91.Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

2014-10-28

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıl dönümünü, Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle kutladı.

Törene; Asbaşkanlarımızdan Turhan Şahin, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Fenerbahçe Eğitim Kurumları Genel Müdürü Adnan Ersan ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin devamında kürsüye çıkan İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşma sonrasında  Ümit Kocasakal'a Turhan Şahin ve Adnan Ersan tarafından plaket takdim edildi.

Konuşmaların yapıldığı, şiirlerin okunduğu tören, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle de sona erdi.