FBK III.Kariyer Günleri , Emaar İnşaat Ceosu Ozan BALABAN'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

2016-03-25

FBK III. Kariyer Günleri etkinliği Emear İnşaat Ceosu Ozan BALABAN ve Creative Workshop firması sahibi Ali TARAN'nın konuk konuşmacı olarak katılımıyla kampüsümüzde gerçekleştirildi.

Okulumuzda bu yıl 3.sü düzenlenen ve 8.sınıftan 12.sınıfa kadar tüm öğrencileri kapsayan "Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü"nünde öğrencilerimiz iki seanstan oluşan meslek tanıtım sunumlarına katıldı.Konferans salonunda başlayan etkinliğin ilk seansında öğrenciler, Emaar İnşaat Ceosu Ozan BALABAN'ın "İş yaşamında Başarılı Olmamın Yolları" sunumuna katıldılar.Etkinliğin ikinci seansında ise öğrenciler, Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Hukuk, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Mimarlık, Siyaset Bilimi-Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, İşletme-İktisat, Radyo-Sinema-Tv ve Reklamcılık gibi meslek gruplarında alanında uzmanlar tarafından yapılan anlatımla mesleği tanıma fırsatı buldular.