Fenerbahçe Koleji Öğrencilerinden Atamıza Ziyaret

2013-11-19

Fenerbahçe Koleji Öğrencileri Atatürk Haftası Etkinlikleri kapsamında Başkentimiz Ankara'ya ziyaret düzeledi.

İlkokul-Ortaokul ve Anadolu Lisesi düzeylerinde 40 kişilik bir grupla Ankara'ya düzenlenen gezi, Anıtkabir'i ziyaret ile başladı.

Anıtkabir'de düzenlenen resmi törenin ardından Anıtkabir Defteri, İlkokul-Ortaokul Müdür Yardımcımız Füsun DOĞAN tarafından imzalandı.

Kurtuluş Savaşı Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1.ve 2. Meclis Binalarının ardından Atamızın Silah Arkadaşı ve İlk Başbakanımız İsmet İNÖNÜ'ün köşküne düzenlenen ziyaret ile devam etti. Pembe Köşk'te öğrencilerimizi karşılayan İsmet İNÖNÜ'nün kızı Özden İNÖNÜ TOKER , Atamız ile yaşadığı anıları öğrencilerimiz ile paylaştı.

Gezimiz MTA Tabiat Tarihi Müzesi'nin gezilmesinin ardından son buldu.