Fenerbahçe Koleji'nde Sanat Gecesi düzenlendi.

2014-06-10

Fenerbahçe Koleji 1.Kültür ve Sanat Haftası kapsamında düzenlenen Sanat Gecesi'nde öğrenciler yıl boyunca kulüp faaliyetleri çerçevesinde kazandıkları beceleri sergilediler.

Keman-piyano dinletisi,okul orkestrası konseri,drama-tiyatro gösterisi ve dans showları ile başlayan gecede öğrenci gösterilerinin ardından efsane grup Kurtalan Ekspres sahne aldı.

Geceye katılan Fenerbahçe SK Asbaşkanı ve Fenerbahçe Koleji Kurucu Temsilcisi Turhan ŞAHİN, öğrenci performanslarını büyük bir ilgi ve beğeniyle izlediğini belirterek bu gecede emeği olan başta Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan ERSAN olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Geceye katılımları ile destek veren Kurtalan Ekspres Grubu'na , Gülen ANDAK ve Yağmur KAŞİFOĞLU'na Fenerbahçe SK Asbaşkanı Turhan ŞAHİN, Fenerbahçe SK Mali İşler Koordinatörü Tamer YELKOVAN ve Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan ERSAN tarafından teşekkür plaketleri verildi.