Öğrencilerimiz,5.Ulusal Çocuk Kongresi'nde bildirilerini sundular.

2016-05-10

İstanbul Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi ev sahipliğinde bu yıl 5.si düzenlenen Ulusal Çocuk Kongresi 6-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kongreye Türkiye genelinde 1215 başvurudan seçilen 176 bildiri arasından bildiri sunmaya hak kazanan 5.sınıf öğrencilerimiz Elifnaz Demirel, Elifnaz Desovalı ve Ece Defne Güven okulumuz Psikolojik Danışmanı Ayşegül Gürel danışmanlığında  "Doğa ve çocuk ilişkisi", "Müzik aleti çalmanın çocuklara etkisi" ve "Aşıdan neden korkarız?" gibi konularda araştırmalar yapmış ve hazırladıkları bildirileri farklı oturumlarda eş zamanlı yapılan sunumlarla kongreye katılan öğrencilere, onların danışman öğretmenlerine ve farklı üniversitelerden gelen öğretim görevlilerine sundular.