Öğrencilerimiz 2017 Özgür Pencere Çocuk/Genç Kalem Öykü Yarışması ödül törenine katıldı.

2017-05-15

Çukurova Üniversitesi bünyesinde düzenlenen Özgür Pencere Genç Kalemler Öykü Yarışması ödülleri, 12 Mayıs 2017 tarihinde İzmir Gelişim Koleji’nde düzenlenen törende verildi.

Türkiye genelinde düzenlenen ve okulumuz 7. sınıf öğrencisi Deniz Gündüz’ün İkincilik ödülü, 6. sınıf öğrencileri Aslı Deniz’in jüri özel ödülü, Elif Su Atlı’nın dil anlatım ödülü aldığı yarışmada ödüller jüriler Sayın Sema Tuncel ve Sayın Ferda Hepçilingirler ile İzmir Milletvekili Sayın Mustafa Balbay tarafından verildi.

Okulumuzu büyük bir başarı ile temsil eden öğrencilerimiz, başarının gururunu keyifli bir deneyimle birleştirerek yaşadılar.