Okul Sporları Federasyonu Yarışlarında derece alan öğrencilerimize ödül töreni düzenlendi.

2014-05-27

Isparta’da düzenlenen Okul Sporları Federasyonu Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu olan Fenerbahçe Koleji Kız Basketbol Takımımız ile yelken ve kürek branşlarımızda dereceye giren öğrencilerimiz için okulumuzda ödül töreni düzenlendi.

Antalya Koleji’ni mağlup ederek Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Federasyonu Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu olan Fenerbahçe Koleji Yıldız Bayan Basketbol Takımımız,Muğla'da 9.düzenlenen Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan Halit Narin Kupası'nda Laser 4.7 - Junior Kategorisi'nde 3.lük derecesi alan Kuzey Çakay ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Kocaeli Bölge Kürek yarışlarında kendi kategorisinde 2.olan Yağmur KAYA  Fenerbahçe Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Öğrencilerimiz ödülllerini Genel Müdürümüz Adnan ERSAN ve Okul Müdürümüz Nihan UÇAK tarafından aldı.Törende konuşan Genel Müdürümüz öğrencilerimizin Fenerbahçe formasıyla elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi.