Şampiyon Öğrencilerimiz Ataşehir Kaymakamı ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü ile bir araya geldi

2014-05-30

Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMETOĞLU ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul BİLİCAN,Türkiye Şampiyonu Fenerbahçe Koleji Yıldız Bayan Basketbol Takımını Fenerbahçe Koleji Kampüsünde ziyaret ederek takımla birlikte kahvaltı yaptılar.

Fenerbahçe SK Asbaşkanı ve Fenerbahçe Koleji Kurucu Temsilcisi Turhan ŞAHİN,Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan ERSAN, Okul Yöneticleri ve Okul Aile Birliği'nin de katılımıyla yapılan kahvaltının ardından öğrencilere madalya töreni düzenlenerek hediyeleri verildi.

Bunun yanında 05.03.2014 tarihinde 35.607 öğrencinin katılımıyla Türkiye genelinde uygulanan Türkiye OKULİSTİK Sınavında 3.Sınıflar düzeyinde Türkiye 1.olan Yiğit Sezer YURTSEVEN ve 14.05.2014 tarihinde 22.116 öğrencinin katılımıyla Türkiye genelinde uygulanan OKULİSTİK Sınavı 5.Sınıflar düzeyinde Türkiye 1.olan Eylül ÇELİK tebrik edilerek ödülleri verildi.