TED-Ed Öğrenci Kulübümüzle uluslararası video konferansına katıldık.

2015-05-12
İtalya'dan Liceo Bertolucci Lisesi, Kore'den Bugil Lisesi, Hindistan'dan RCIS Lisesi ve Türkiye'den Nesibe Aydın Okulları ve Fenerbahçe Koleji TED-Ed Kulüplerinin katılımıyla gerçekleşen video konferansında ortaokul öğrencilerimiz fikirlerini paylaştılar ve iyi birer dinleyici olarak diğer okullarının projeleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Eğitim, bilim, hayvan haklarının yanında dünyayı daha yaşanabilir kılacak her fikrin tartışıldığı TED-Ed Kulüpleri öğrencilerin İngilizce sunum yeteneğini geliştirmeyi hedeflerken dünyanın bir çok yerinden kulüpleri ve öğrencileri de bir araya getiriyor.

Fenerbahçe Koleji TED-Ed kulübü düzenli olarak yaptığı tüm kulüp faaliyetlerini Amerika'daki eğitmenlerle paylaşmaktadır ve yakın zamanda öğrencilerin projeleri video olarak da internet sayfamızda yer alacaktır.