Okulumuza Kayıt

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve okul düzenini koruyabilmek adına İlkokulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu gezmek isteyen aday velilerimizin, randevu alarak gelmelerini önemle rica ederiz.

Okulumuz;

1. sınıf aday öğrencilerine “Okul Olgunluk Testi”

2.- 3. sınıf aday öğrencilerine “Öğrenci Tanıma Envanteri”

4. sınıf aday öğrencilerine çoktan seçmeli sınav ve  “Öğrenci Tanıma Envanteri” uygulanır.

• Fenerbahçe Spor Kulübü Çalışanları’na %30 indirim uygulanır.
  • Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre ve Divan üyelerine % 10 indirim uygulanır.
  • Kardeşlerin her biri için eğitim ücretlerinden % 5 indirim uygulanır.
  • Peşin ödeme indirimi %5’tir.
  • Taksitlendirme süresi en geç Mayıs 2020’de biter. Ödemeler Haziran’da kayıt olanlar için 1 peşin 11 taksit, Temmuz’da kayıt olanlar için 1 peşin 10 taksit, Ağustos’ta kayıt olanlar için 1 peşin 9 taksit, Eylül’de kayıt olanlar için 1 peşin 8 taksit olmak üzere tüm ödemeler Mayıs 2020’de bitecek şekilde düzenlenir.

İlkokul 1.-2.-3.-4. Sınıflar öğrenim ücretlerimize yabancı dil kitapları, yemek (sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi) ve KDV dâhildir.