Genel Müdürümüz

Adnan Ersan

37 yıllık saygın çalışma hayatının,son on yılını İstanbul Lisesi ve Darüşşafaka Okulları gibi seçkin eğitim kurumlarında okul ve kampüs müdürü olarak tamamlamıştır .

37 yıldır eğitim-öğretimin içinde bulunan, eğitim veren, yöneticilik yaparak eğitim-öğretim ortamlarını planlayan, Atatürkçü düşünceden ödün vermeyen  Sn.Adnan ERSAN deneyimlerini bizlerle paylaşmak üzere  Haziran 2013 döneminde aramıza katılmıştır.

Sn.Adnan ERSAN , okulumuzdaki Genel Müdür görevinin yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü'nde uzun yıllar kürek sporu yapmış ve kendisi halen Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili görevini de sürdürmektedir.

Sayın Velimiz,

Ulusal ve evrensel değerleri temel alarak sorgulamaya dayalı, ezbersiz eğitimi ilke edinmiş, farkındalığı gelişmiş, çağın gereksindiği nitelikli insan kaynağını oluşturmayı hedefleyen bir eğitim anlayışı ile Fenerbahçe Koleji (Anaokulu-İlkokulu-Ortaokulu ve Anadolu Lisesi), anaokulundan 12.sınıfa kadar izlediği programla bireysel farklılıkları gözetirken bütünsel öğretimi sağlamak amacındadır.

Eğitim Kurumlarımız, Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermeden, kendi haklarına sahip çıkarken başkalarının haklarına da saygı gösteren, akılcı bir yaklaşımla, öğrenmenin yaşam boyu gerçekleştirilen bireyler olduğunu içselleştiren, davranışlarının sorumluluğunu üstlenen bireyler yetiştirmektedir.

Ana dilinin tüm zenginliğini; duygu ve düşüncelerini ifade ederken yansıtabilen, ilkokul birinci sınıftan başlayarak 12.sınıftan mezun olana kadar Cambridge English For School Projesi doğrultusunda kademeli olarak verilen ikinci dil eğitimiyle evrensel insan olma idealini gerçekleştirecek bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Eğitim Kurumlarımız; duyarlı, sanata ve kültüre saygılı, genel kültürü yüksek, günümüz dünyasında önemi her geçen gün artan bilgi teknolojilerindeki araçları ustaca kullanabilen gençler yetiştirebilmek için onların istek, yetenek ve yönelimleri doğrultusunda etkinlik gösteren 40 farklı kulüple hazır bulunmaktadır.

Ülkemizde ilklerin kulübü Fenerbahçe, eğitim analında da çocuklarımızı geleceğe taşıyacak, yenilenen tüm birimleri ve uzman eğitim kadrosuyla yeni eğitim-öğretim yılına hazırdır.

Adnan ERSAN

Genel Müdür