Hedeflerimiz

• Nicel büyümeyi gerçekleştirirken oluşturulan kurum kültürü niteliklerini her geçen gün daha üst düzeylere taşımak
  • Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nın hizmet kalitesini, şubeleşerek yurdun her köşesine yaymak.
  • Oluşturduğu okul modeliyle, anaokulundan üniversiteye kadar olan okul kademeleriyle, ulusal ve uluslararası eğitim kurumları arasında seçkin bir konuma sahip olmak.
  • Mezun ettiği öğrencileri ulusal ve uluslararası standartlara göre başarılı kılmak.
  • Çalışanlarının sürekli olarak öğrenmesini, gelişmesini sağlayarak, dinamik ve kendi kendini yenileyebilen, geliştirebilen ve güncelleyebilen esnek bir kurumsal kültür oluşturmak.
  • Kurucusu olan Fenerbahçe Spor kulübünün, spor alanında ülkesine ve insanlarına yaptığı hizmeti, Fenerbahçe Eğitim Kurumları olarak eğitim sektöründe gerçekleştirmek. Bu hedefi gerçekleştirirken, aynı zamanda yüksek eğitimli, başarılı, rekortmen, dünya çapında sporcular yetiştirmesine katkı sağlamak.