Tarihçemiz

Tarihçemiz Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları, yüzyıllık geçmişiyle Türk sporuna önderlik eden Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında Sayın Aziz YILDIRIM başkanlığında ve Sayın Turhan ŞAHİN kuruculuğunda ilköğretim okulu ve lisesi ile eğitim faaliyetlerine başlamıştır.

İlköğretim okulu ve lisesinin ardından 2004-2005 yılında seçkin ve kaliteli eğitim öğretimi ile fark oluşturan Anadolu Lisesi ve 2005-2006 yılında Türkiye’de bir ilk olan anaokulu kampüsü ile eğitim faaliyetlerine davam etmektedir. Tarihi boyunca Türk gençlerine sporun her branşında hizmet veren Fenerbahçe Spor Kulübü, spora yaptığı hizmetlerle Türk sporundaki düzeyi Avrupa Birliği Standartlarına taşıdığı gibi; Fenerbahçe Eğitim Kurumları olarak da kurulduğu günden buyana bütüncül eğitim anlayışı ile Anaokulundan-Anadolu Lisesi’ne kadar eğitimde yüksek kaliteyi hedeflemektedir.