Okulumuza Kayıt

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve okul düzenini koruyabilmek adına Ortaokulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu gezmek isteyen aday velilerimizin, randevu alarak gelmelerini önemle rica ederiz.

Okulumuz;

5.-6.-7.-8. sınıf aday öğrencilerine çoktan seçmeli sınav ve  “Öğrenci Tanıma Envanteri” uygulanır.

• Fenerbahçe Spor Kulübü Çalışanları’na %30 indirim uygulanır.
  • Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre ve Divan üyelerine % 10 indirim uygulanır.
  • Kardeşlerin her biri için eğitim ücretlerinden % 5 indirim uygulanır.
  • Peşin ödeme indirimi %5’tir.
  • Taksitlendirme süresi en geç Mayıs 2020’de biter. Ödemeler Haziran’da kayıt olanlar için 1 peşin 11 taksit, Temmuz’da kayıt olanlar için 1 peşin 10 taksit, Ağustos’ta kayıt olanlar için 1 peşin 9 taksit, Eylül’de kayıt olanlar için 1 peşin 8 taksit olmak üzere tüm ödemeler Mayıs 2020’de bitecek şekilde düzenlenir.

Ortaokul 5.-6.-7.-8. Sınıflar öğrenim ücretlerimize yabancı dil kitapları,yemek (sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi)  ve KDV dâhildir.