2. Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışması

Son Başvuru Tarihi : 29 Mart 2019

Sonuçların Açıklanması ve Ödül Töreni : 26 Nisan 2019
Okulumuz tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Sabahattin Ali Liseler Arası Öykü Yazma Yarışması ” 26 Nisan 2019 Cuma günü kampüsümüzde gerçekleşecek.

Düşünen, araştıran, soran gençlerimizin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini, dünyanın en güçlü iletişim aracı kalem ile açığa çıkartmak için düzenlenen Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışması, edebiyatın genç yeteneklerinin filizlenmesine olanak sağlamaktadır. Yapı Kredi Yayınları’nın desteğiyle Akademisyen Yazar Sevengül Sönmez, Yazar Özge Şahin ve Yalçın Armağan’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışma İstanbul’dan lise düzeyindeki okulların başvurusuyla gerçekleşecek.

Yazarın kızı Filiz Ali tarafından Sabahattin Ali isminin kullanılmasının yalnız Fenerbahçe Koleji’ne izin verildiği Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışmasına tüm lise öğrencilerinin katılımını bekliyoruz.

Öyküler, veli izin belgesi ve başvuru formu ile birlikte bilgi@fenerbahce.k12.tr adresine gönderilmelidir.