2018-19 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönem karne töreni, Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla gerçekleşti..

18-01-2019

Okulumuz Nihan Uçak Etkinlik ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin, Acar Sertaç Komsuoğlu ve Esra Nazlı Ercan’ın yanı sıra Okul Müdürümüz Adnan Ersan, okul yöneticilerimiz , öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Anaokul-İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Nilgün Binışık'ın konuşmasıyla başlayana törende başarılı bir yarıyıl dönemini geride bıraktıklarını belirten Nilgün Binışık, tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Öğrencilerin dans, perküsyon ve koro gösterileriyle devam eden törende öğrenciler ve veliler eğlenceli anlar yaşadı.