2018-19 Yılı açılış töreni,Kulübümüz yöneticileri ve Yazar Şair Sunay Akın'ın ilk ders konuşmacısı olarak katılımıyla gerçekleşti..

17-09-2018

Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları’nda 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı, okulun spor salonunda düzenlenen törenle açıldı.

Fenerbahçe Koleji'nin kampüsünde gerçekleştirilen yeni eğitim-öğretim yılı açılış törenine Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük’ün yanı sıra; Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Turhan Şahin, Simla Türker Bayazıt, Esra Nazlı Ercan ile Fenerbahçe Eğitim Kurumları Genel Müdürü Adnan Ersan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübümüzü 3 Mayıs 1918'de ziyareti sırasında Fenerbahçe'nin Kurtuluş Savaşı'na nasıl katkı yapacağının konuşulduğunu bizzat buna şahit olmuş kulübümüzün eski başkanı ve futbolcusu Yavuz İsmet Uluğ'dan dinlediğini anlattı.

Şair/Yazar Sunay Akın’ın da konuşmacı olarak katıldığı açılış töreninde ilk olarak geçen yılın nasıl geçtiği ve oryantasyonda neler yapıldığıyla ilgili hazırlanan barkovizyon gösterisi sunuldu.

Ardından yeni eğitim-öğretim döneminin açılış konuşmasını Fenerbahçe Eğitim Kurumları Genel Müdürü Adnan Ersan yaptı. Eğitimin hem bireye hem de topluma yönelik uzun vadeli getirisi en çok olan yatırımlardan biri olduğunu belirten Adnan Ersan, Fenerbahçe Eğitim Kurumları olarak hedefleri olan çağdaş gençler yetiştirdiklerinin altını çizdi.