2018-19 Yılı hazırlık çalışmalarımız , okulumuz Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Faruk Ilgaz Tesisleri’nde öğretmenlerimiz için düzenlenen kahvaltı ile başladı..

27-08-2018


2018-19 Yılı hazırlık çalışmalarımız , okulumuz Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Faruk Ilgaz Tesisleri’nde öğretmenlerimiz için düzenlenen kahvaltı ile başladı.

Fenerbahçe Koleji 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı seminer dönemi, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla başladı. Organizasyona, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Turhan Şahin, Simla Türker Beyazıt, Sertaç Komsuoğlu, Ömer Okan ve Nazlı Ercan da katıldı.

Öğretmenlerimiz, 27 Ağustos-10 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak mesleki eğitim semineri programı ile 2018-2019 yılına hazırlanacak.

Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan, organizasyonda kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasına  Yönetim Kurulu Üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederek başlayan Adnan Ersan,  “Öncelikle bizlere verdikleri desteklerden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim. Yoğun bir yıl bizleri bekliyor; çünkü başarılı bir seneyi geride bıraktık. Muhakkak bu dönemin üzerine çıkmamız gerekiyor. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde Fenerbahçe Koleji mezunu öğrencilerimiz yer alıyor.  Bu hepimizin başarısı ve öğrencilerimizle gurur duyacağız.  Öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim dönemini başarılarla geçirmelerini diliyorum. Bizleri, bugün yalnız bırakmayan yöneticilerimize de çok teşekkür ederim” diyerek yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğretmenler adına başarılarla geçmesi yönünde bir temennide bulundu.

Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan'ın ardından kürsüye  Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin geldi. Başarı dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Turhan Şahin, “Çok değerli yönetici arkadaşlarım, çok kıymetli öğretmenlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Çocuklarla ve velilerimizle olan ilişkilerimizin hatasız olmasını temenni ederim. Eğitimde hata asla olmamalıdır. Bugün, geldiğimiz noktayı hepimiz görüyoruz. Okulumuzun akademik, sportif, sosyal vb. alanlarda çok sayıda başarısı var. Bu başarılar da her sene gidere artıyor. Elde edilen başarılar, Fenerbahçe’nin şanına, şerefine ve genlerine yakışan başarılardır. Fenerbahçe, hangi sahada olursa olsun, hangi platformda olursa olsun daima liderliğini sürdürmek zorundadır. Özellikle eğitim gibi önemli bir konuda bu liderliği devam ettireceğine inanıyorum. Bütün öğretmenlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Kahvaltı organizasyonu, çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.