2018 - 2019 eğitim öğretim yılı kapanış töreni yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti..

14-06-2019

2018 - 2019 eğitim öğretim yılı kapanış töreni yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Törende Genel Müdürümüz Adnan Ersan ve Adnan Ersan'dan görevi devralacak Fatih Canpolat da hazır bulundu.

Açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende Anaokulu-İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nilgün Binışık bir konuşma yaptı.

Ortaokul öğrencilerimizin gitar dinletisinin ardından yıl içinde katıldıkları çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilirken 2. sınıf öğrencilerimiz de hazırladıkları metalofon gösterilerini sundu.