2018 Dönemi 8.Sınıf Mezunlarımız, LGS'ye hazırlanan öğrencilerimiz ile "Akran Desteği Paneli"nde bir araya geldi..

15-04-2019

2018 Dönemi 8.Sınıf Mezunlarımız, LGS'ye hazırlanan öğrencilerimiz ile

2018 döneminde 8.sınıftan mezun olan öğrencilerimizden ve şuanda Robert Koleji'nde öğrenim gören Akif Yahya Dirican, Atatürk Fen Lisesi'nde öğrenim gören İlayda Aygören ve Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören Arsima Keskin ile İris Eyüboğlu, LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimize sınava hazırlanma sürecindeki deneyimlerini paylaşmaları için "Akran Desteği Paneli"ne davet edildi. Mezunlarımız panelde, sınava hazırlanan öğrencilerimize kalan süreyi nasıl daha iyi değerlendirebileceklerini, daha verimli nasıl çalışabileceklerini ve lise tercihleri yaparken nelere dikkat edebileceklerine dair önemli notlar paylaştılar.