24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, Dalyan Kulüp'te düzenlenen yemekle kutladık..

24-11-2019

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, Dalyan Kulüp'te düzenlenen yemekle kutladık.

Okulumuz yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri ve çalışanları 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, Dalyan Kulüp'te düzenlenen yemekte kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1928 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla “Millet Mektepleri Başöğretmenliği'' unvanını almasının yıldönümü olarak kutlanan anlamlı gün için organize edilen geceye, okulumuz yöneticileri, akademik ve işletme kadrosunun yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan da katıldı.

Genel Müdürümüz Fatih Canpolat ve Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayan yemekte, her yıl olduğu gibi okulumuzun en kıdemli öğretmeni ve en yeni öğretmeni birlikte pasta kesti.

Genel Müdürümüz Fatih Canpolat, Fenerbahçe Koleji olarak Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde nice Öğretmenler Günü kutlamak istediklerini söylerken Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin ile öğretmenlerimizden Sevinç Temel ile Dinemis Kip, böyle bir organizasyonda bir araya geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen akşam yemeğinde öğretmenlerimiz , canlı müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.