2.sınıf öğrencilerimiz “Yengeç Yazar” kitabının yazarı ile Koray Avcı Çakman ile okulumuzda buluştu..

29-03-2018

2.sınıf öğrencilerimiz “Yengeç Yazar” kitabının yazarı ile Koray Avcı Çakman ile okulumuzda buluştu. Her kitabında okurlarını yeni bir serüvenle buluşturan bol ödüllü yazar Koray Avcı Çakman, ormandaki hayvanları birer kahramana dönüştürdüğü “Yengeç Yazar” kitabı ile öğrencilerimizi hayal dünyasında bir yolculuğa çıkardı. Koray Avcı Çakman, fabl-öykü türünde kaleme aldığı “Yengeç Yazar”ı okuyan öğrencilerimiz ile kitabı hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.