3. Sınıf öğrencilerimiz Polonya, Romanya, Slovenya ile birlikte eTwinning projesi gerçekleştirdiler..

16-01-2019

3. Sınıf öğrencilerimiz Polonya, Romanya, Slovenya ile birlikte  eTwinning projesi gerçekleştirdiler.

3. Sınıf öğrencilerimiz Polonya, Romanya, Slovenya ile birlikte Aralık ayı içerisinde “Yeni Yıl Kartı” temalı bir eTwinning projesi gerçekleştirdiler.
Öğrencilerimize Almanca’yı ikinci yabancı dil olarak öğrenen ülkelerde yaşayan akranlarıyla iletişime geçme imkanı sağlamak ve dili kullanırken bu dile ait olan kültürü tanıma olanağı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projede öğrenciler el becerilerini de kullanarak karşılıklı olarak yeni yıl dileklerini içeren kartlar hazırladılar ve tüm kartlar yeni yıl haftasında ilgili ülkenin öğrencilerine ulaştırıldı.