6. Geleneksel Kitap Fuarımız, bu yıl 20-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti..

25-05-2019

6. Geleneksel Kitap Fuarımız, bu yıl 20-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Fuar boyunca öğrencilerimiz kitaplarla buluşma ve okudukları kitapların yazarları ile söyleşi yapma fırsatı elde etti.  Bu yıl fuarımızda Mine SOYSAL, Süleyman BULUT, Nilay YILMAZ, Fatih Baha AYDIN, Seran DEMİRAL, Göktuğ CANBABA ve Nur TUNAY konuk oldu. Mine SOYSAL, 5. sınıf öğrencilerimiz ile  “EYVAH KİTAP” adlı eserinden yola çıkarak okuma deneyimlerine dair sohbet ederken Süleyman BULUT, bizimle Atatürk’e dair öyküler paylaştı. Nilay YILMAZ, 4. sınıf öğrencilerimizin Yaratıcı Okuma ve Yazma derslerinde yararlandıkları “YARATICI YARAMAZLIK” kitabını temel alarak bir atölye çalışması gerçekleştirdi. Aslı DER, 5. sınıf öğrencilerimizle “ŞEROKS” kitabını konuştu. Fatih Baha AYDIN, lise sınıflarımızla kitabı “BİHABER” hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Göktuğ CANBABA, 7. sınıf öğrencilerimizle kitabı “ARAYIŞ ORMANI” üzerine söyleşti. Nur TUNAY, anaokulu öğrencilerimizle “TEMBEL TENEKE” kitabının etkinliklerini yaparken Seran DEMİRAL, yazmaya dair düşüncelerini anlattı.