7. Akran Eğitimi Meslek Tanıtım Panelimiz mezun öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti..

18-10-2018

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Akran Eğitimi Meslek Tanıtım Panelimize okulumuzdan 2017-18 döneminde mezun olan öğrencilerimizden Boğaziçi Üniversitesi İşletme öğrencisi Özgür TUNCAY, ODTÜ Tarih öğrencisi Birsen Edip ÇELEBİ, Marmara Üniversitesi İşletme Enformatiği öğrencisi Tolgahan Zorlu ÇELEBi, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler öğrencisi Nazlı ÇELEBİ, Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencisi Buğra Canberk KAYA, Yeditepe Üniversitesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği öğrencisi Yiğithan YİĞİT, Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Tv öğrencisi Kuzey ÇAKAY, Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Tv öğrencisi Baran ÜLGEN, MEF Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi Sümeyye Beylem ARIK katıldı.
FBK'den mezun olmanın önemi, üniversite sınavı süreci, öğretmenlerinin ve okulda aldıkları eğitimin katkıları, üniversite ortamı, seçtikleri bölümlerin özellikleri ve mezun olduktan sonraki çalışma koşulları gibi konularda bilgilendirmeler yapan ve bu konularda hazırlık ,  9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin bilinçlenmesine katkıda bulundukları için mezun öğrencilerimize verdikleri akran desteğinden dolayı teşekkür ederiz.