9. Akran Eğitimi Meslek Tanıtım Paneli mezun öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti..

23-12-2019

Bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştirdiğimiz "Akran Eğitimi Meslek Tanıtım Paneli" 20 Aralık 2019 Cuma günü mezun öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Her yıl lise rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisimiz tarafından düzenlenen geleneksel etkinliğimizde
ODTÜ Psikoloji bölümünden Ecem Demir, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden Özgür Tuncay, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden Berk Atlı ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler&Hukuk bölümünden Beritan Zorkun Arık ile Damla Özobut bu yıl konuğumuz oldu.

Okulumuz ikliminden mezun olan öğrencilerimiz, üniversiteye hazırlık süreçlerinden, okudukları bölümün özelliklerine, üniversite ortamına, mezun olunca hangi sektörlerde bölüm mezunlarının çalışabileceğine, iş hayatı tecrübelerine kadar çeşitli konularda bilgi paylaşımında bulundu.

Panelin sonunda öğrencilerimiz konuklarımıza sorularını yöneltti.

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisimizin meslek tanıtımı hizmetleri, akran eğitimi meslek tanıtımı paneli etkinliğinin ardına Ocak'ta "Hayalimdeki Meslekte Bir Gün" etkinliği ve Nisan'da "Kariyer Günleri" ile devam edecek.