Armağan Öyküler Öykü Yazma Yarışmasında genç öykücülerimiz kalemlerini ve ifade gücünü öne çıkarmayı başardı..

19-06-2017

İstek Vakfı Okullarının düzenlediği Armağan Öyküler Öykü Yazma Yarışmasında genç öykücülerimiz kalemlerini ve ifade gücünü öne çıkarmayı başardı.
Türk edebiyatına harç, tuğla taşıyanlara, büyük bir gayretle onu geliştirenlere; yaşamın, sanatın taze gücü olan genç edebiyat emekçilerine okulumuzdan iki öğrenci daha katıldı.Bu yarışmada okulumuz 6/C sınıfı öğrencilerinden Aslı Deniz “Kokular ve Korkular” adlı öyküsüyle 1.lik, okulumuz 6/B sınıfı öğrencilerinden Ata Tevfik Sözeri “Yaratık” adlı öyküsüyle Jüri Özel Ödülü kazandı.
Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.