Berlin Yazma Yarışmasında 1. olan öğrencimiz Beliz Dere FBTV'ye konuk oldu..

27-12-2019

Berlin Yazma Yarışmasında 1. olan öğrencimiz Beliz Dere FBTV'ye konuk oldu.

Berlin Yazma Yarışmasında 1. olan 9. sınıf öğrencimiz Beliz Dere FBTV 14/16 programına konuk oldu.

Bu yıl 3. düzenlenen Berlin Online Yazma Yarışmasına katılan öğrencimiz Beliz Dere, Genel Müdürümüz Fatih Canpolat’ı makamında ziyaret ederek yarışma ve şiiri ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Genel Müdürümüz Fatih Canpolat ile yabancı dilin önemi ile ilgili kısa bir sohbet gerçekleştiren öğrencimiz, ziyaretin ardından FBTV’nin 14/16 programına katıldı ve yarışmanın hazırlık aşaması, süreci ve içeriği ile ilgili deneyimlerini ayrıca Fenerbahçe Kolejinde öğrencilerin ne tür sosyal ve kültürel aktivitelere katılabileceklerini canlı yayında paylaştı.

Öğrencimiz Beliz Dere’yi başarısından dolayı tekrar tebrik eder, Fenerbahçe Kolejini uluslararası platformda başarı ile temsil ettiği için kendisine teşekkür ederiz.