Bir dileğim var adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında tiyatro ve dizi oyuncusu Sayın Alper Türedi ‘yi misafir ettik..

19-10-2017

Bir dileğim var adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugün okulumuzda tiyatro ve dizi oyuncusu Sayın Alper Türedi ‘yi misafir ettik. Öğrencilerimizde farkındalık yaratarak yaşama tutunmaya çalışan çocukların mutluluklarına birlikte tanık olduk. Kullanılmayan elektronik cihazlar, lösemi hastası çocuklar için toplanıyor, elde edilen gelirle hasta çocukların hayalleri gerçekleştiriliyor. Biz de Fenerbahçe Koleji olarak bu anlamlı projeye destek oluyoruz.